«Мій стиль» розігрує 300000 р!
Середа, 06 жовтня 2010, 01:05 Останнє оновлення на Середа, 06 жовтня 2010, 01:05
. Для всіх нас покупки за каталогами і в інтернеті давно стали невід'ємною частиною життя. Всі ми знаємо, наскільки це зручно і вигідно. .
Для всіх нас покупки за каталогами і в інтернеті давно стали невід'ємною частиною життя. Всі ми знаємо, наскільки це зручно і вигідно. Каталог «Мій стиль» - це стильний дизайн, зручний формат, вичерпні анотації. Що ще потрібно, щоб відчути себе в затишному магазині? Rep_3А подарунки ... Що б ви сказали, отримавши в подарунок від магазину стильний ноутбук або 300 000 рублів? Вам таке, напевно, і в голову не приходило. Тим не менш, для каталогу «Мій стиль» це вже само собою зрозуміле. Напередодні нового року редакція каталогу вже вручила унікальний дизайнерський ноутбук своїй клієнтці із Санкт-Петербурга. Rep_4
2 квітня стартує спеціальна акція, головний переможець якої отримає 300 000 рублей. І хто ж може стати тим самим щасливчиком, якому вручать 300 000 рублів? Rep_4
Такім щасливчиком може стати абсолютно будь-який клієнт, який робить або зробить замовлення з каталогу «Мій стиль». Едінственное серйозне обмеження - вік не молодше 18.
Ви можете не просто чекати, а також взяти участь у цій акції і, хто знає, може бути, саме Ви станете тією щасливиць, яка отримає 300 000 рублів! Сьогодні на ринку виграє той, у кого якісний товар, відмінний сервіс та вигідні ціни. Не перебільшуючи, можна сказати, що «Мій стиль» на 100% відповідає цим вимогам. Rep_4