Хочу отримувати від життя задоволення ....

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Мне 23 роки, хлопцю 24, живемо 3 роки разом. Нещодавно мені стало постійно щось не подобається в ньому: то він матюкається, то не стрижеться, тобто я постійно нагадую, щоб він добре виглядав, загал Мне 23 роки, хлопцю 24, живемо 3 роки разом. Нещодавно мені стало постійно щось не подобається в ньому: то він матюкається, то не стрижеться, тобто я постійно нагадую, щоб він добре виглядав, загалом його перестав цікавити його зовнішній вигляд, хоча я завжди виглядаю доглянутою. Всі розповісти важко, але факт у тому, що я не знаю, чи хочу я бути з ним. Ще з'явився молодий чоловік, до якого в мене виникла пристрасть, але я не можу змінити, тому що совість не дозволяє, але дуже хочеться. І взагалі, я хочу веселитися хоч іноді, а у нас завжди не вистачає грошей, а я не люблю себе в чомусь відмовляти, хоча терплю і намагаюся почекати кращих часів. Але з іншого боку, я гарна, молода дівчина, життя йде, а мене розриває на частини. Я його люблю, але в той же час хочу свободи. Ось так. Постійно згадую той час, коли була оточена увагою красивих і багатих чоловіків, але тоді хотіла любові, коли її отримала, хочу матеріального благополуччя. Я, може, дивна, зрозуміти себе не можу, а так хочеться отримувати задоволення від життя в 23, а не париться. Помогіте.
Реклама1
Информация по купить ленточную пилу на этом сайте.