Вийти заміж за «мрію» або за «любов»?.

Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Меня замучила моє особисте життя. Я ніколи не була одружена, і не переживаю через це. Мені 28 років. Я працюю перекладачем в російському підприємстві, яке розташоване за кордоном. Меня замучила моє особисте життя. Я ніколи не була одружена, і не переживаю через це. Мені 28 років. Я працюю перекладачем в російському підприємстві, яке розташоване за кордоном. Однак, це далеко не сама благополучна країна світу, де мені б хотілося залишитися. Моя мрія - Північна Америка, як би банально це не звучало. І ось зараз за мною доглядає людина, мій ровесник. Він дипломат, у нього дуже хороші перспективи в житті. 90%, що через один-два роки він поїде туди, куди мені й потрібно. Він любить мене, у нас прекрасні відносини, але я його зовсім не люблю. Мені набридло приймати любов від людей, до яких я нічого не відчуваю. Подруга каже, що я дурна, мовляв, мені подають на блюдечку те, про що я мріяла, а я ще й ніс роблю. Є тут ще один хлопець, до якого я відчуваю почуття, потяг, мені хочеться постійно бути з ним поруч. Але він абсолютно безвідповідальна, ні до чого не прагне, життя в країні, де немає роботи і перспектив, його влаштовує. Я не знаю, чи варто розвивати відносини з ним або забути все. Наші почуття взаємні, але я не хочу бути дружиною механіка, тому що іншу роботу він не шукає, не дивлячись на хорошу освіту. Ось такі справи, може, я егоїстична стерва, не знаю ... Але хочеться і любові, і людину з головою на плечах, і при цьому хочеться самій любити, а не грати роль задоволеною дружини. Буває так чи ні? Rep_1