Недитячі проблеми підліткового віку.
Середа, 06 жовтня 2010, 00:31 Останнє оновлення на Середа, 06 жовтня 2010, 00:31
Ваша дочка-підліток стала дорослою, і тепер ви все частіше по-різному дивіться на одну і ту ж проблему. Щоб знайти вірне рішення і зберегти довірчі відносини, спробуйте просто поговорити з неюВаша дочка-підліток стала дорослою, і тепер ви все частіше по-різному дивіться на одну і ту ж проблему. Щоб знайти вірне рішення і зберегти довірчі відносини, спробуйте просто поговорити з нею по душах. Rep_1

Мненіе мами
У моєї дочки непростий період: вона дорослішає, з дівчинки перетворюється на дівчину. І мені здається, вона не завжди знає, як правильно реагувати на зміни, що відбуваються з її тілом. Я бажаю їй всього найкращого, але не знаю, як правильно розпочати розмову на цю тему. Сама вона не питає, а нав'язувати свої поради я не хочу. Rep_1
Мненіе дочкі
У мене почала рости груди, з'явилися волосся на ногах і під пахвами, і я не завжди знаю, що з цим робити. Наприклад, волосся: думаю, що їх треба збривати, але боюся наслідків - раптом їх стане більше або вони потемніють, і я стану справжньою потворою. Мені потрібна порада, але я не хочу, щоб подружки це потім обговорювали, а в мами запитати незручно - я вже не дитина! Rep_2 Для дівчаток в підлітковому віці зовнішні зміни, які з їх тілом, - дуже болюче питання. Саме невпевненість у своїй привабливості й жіночності може служити джерелом дратівливості і замкнутості. Щоб дочка прислухалася до ваших порад, спочатку ретельно вивчіть предмет розмови, а потім запропонуєте дочки кілька варіантів вирішення «проблеми», але обов'язково з своєю рекомендацією. Не зайвою буде і історія з вашого особистого досвіду. Rep_1
Совет косметолога
Удаленіе небажаного волосся - одне з основних вимог зовнішньої привабливості. Враховуючи, що у дівчаток-підлітків ніжна шкіра і високая
сприйнятливість до болю, найбільш відповідним в цьому віці - як з точки зору безпеки, так і зручності - є вологе гоління. Rep_1
Существует ряд стереотипів, пов'язаних з видаленням волосся, які хочеться розвіяти.
- Сбріваніе волосся приводить до посилення його росту: тільки в тих місцях, де добре розвинені кровоносні судини, наприклад, на обличчі. На ногах ж гоління не приводить до посилення зростання волос.
- Із через гоління волосся стає товщі і темніше: гоління не може змінити структуру волосся. Характеристики волосся визначають коріння, які розташовані глибоко під шкірою. Лезо не зачіпає коріння, а зрізає тільки верхню частину волоса.
- После гоління волосся починає рости швидше: це не так. Швидкість росту не збільшується і не зменшується, вона залишається колишньою - приблизно 6 мм у месяц. 0
У підлітка ніжна шкіра, і її легко можна порізати: все залежить від дотримання простих правил гоління і якості бритви. Наприклад, сучасні бритвені системи Gillette Venus оптимально підходять для ніжної підліткової шкіри: кожне лезо цієї системи індивідуально подпружінена, що допомагає голитися чисто і безпечно. А плаваюча головка овальної форми точно повторює контури тіла і забезпечує легке гоління без порезов.