Чи варто налагоджувати стосунки з чоловіком?.
Середа, 06 жовтня 2010, 00:31 Останнє оновлення на Середа, 06 жовтня 2010, 00:31
Ми одружені майже 10 років. У нас двоє дітей. Синові 8 років, а дочці 3 роки. З боку ми виглядаємо цілком благополучною сім'єю. Чудові діти, розумниця дружина, «турботливий татусь». Ми одружені майже 10 років. У нас двоє дітей. Синові 8 років, а дочці 3 роки. З боку ми виглядаємо цілком благополучною сім'єю. Чудові діти, розумниця дружина, «турботливий татусь». У нас багато друзів, які вважають нас ідеальною парою. І ось кілька місяців тому чоловік сказав, що кохає іншу жінку і хоче розлучення. Я, звичайно, очманіла, але істерику закочувати не стала. Якщо вирішив, то нехай так і буде. Тільки через 3 дні, як він попросив розлучення, він прийшов і сказав, що він вже не хоче розлучення. Загалом, тепер живемо окремо, він ходить до дітей майже кожен день, ми до них формально спілкуємося. Я багато думала, чому це відбулося, і зрозуміла, що основна причина в тому, що він жив завжди тільки своїми інтересами і захопленнями. Я йому створила всі умови. А як людина я його мало цікавила, ми майже не спілкувалися. Ось і зараз він іде в сім'ю, до дітей, а що робити мені? Намагатися налагодити з ним стосунки, розговорити його, або поставити жирний хрест на наших відносинах? Якщо душевної близькості немає, її вже й не буде ...