А може, це доля?.
Середа, 06 жовтня 2010, 01:01 Останнє оновлення на Середа, 06 жовтня 2010, 01:01
Как ж боляче. Що ж робити? Світ просто впав, у мене немає мети в житті, немає планів, немає майбутнього. А він ... він просто пішов. Злякався відповідальності, накричав, штовхнув, здається.
Как ж боляче. Що ж робити? Світ просто впав, у мене немає мети в житті, немає планів, немає майбутнього. А він ... він просто пішов. Злякався відповідальності, накричав, штовхнув, здається. Не пам'ятаю. А потім просто боляче ... фізично ... а тепер і морально. Rep_3
Теперь у мене немає дитини і немає коханої людини. Я ніколи не пробачу його. Написати, чи що, гнівну смску, нехай мучиться. Можливо йому і так погано. Нехай буде ще гірше, раніше треба було думати. Rep_1
Чорт, номер-то я стерла. Нічого, по пам'яті наберу. Таке не забувається. Rep_1 890523 ... «Я ніколи тебе не пробачу. Бажаю тобі залишитися самотнім і нікому не потрібним ». Rep_1« Відправити »...
Прошло десь дві хвилини, і прийшла відповідь:« Навіщо ти знову мені пишеш? Я все це пам'ятаю ». Rep_3
Да він, що знущається, чи що. Зовсім совість втратив. Rep_1 Стоп. Щось не те, щось ріже око, не збагну. 890523 ... 7, як 7, треба було 4 набрати. Ой, як незручно, образила людину невідомого. Треба вибачитися. Rep_1 890523 ... «Вибачте, я помилилася цифрою в номері телефону. Це смс призначалося не вам ». Rep_1« Відправити »...
Напісать, чи що, гнівну смску, нехай мучиться. Можливо йому і так погано. Нехай буде ще гірше, раніше треба було думати. Rep_3
Прішел відповідь: «А може, і мені ...»
Дивний якийсь. Що він мав на увазі? Rep_3
Звоніт. Цікаво навіщо? Відповісти чи ні? Відповім, незручно якось мовчати. Rep_1 - Алло. Rep_3
Прошло півроку. Я влаштувалася на нову роботу, перестала ходити по клубах, майже перестала зустрічатися з подругами в кафе. Забула того чоловіка до мого минулого життя. І знайшла нового друга. Хто знав, що те саме «Алло» принесе стільки змін. Rep_3
Сначала ми спілкувалися по смс, ще він іноді дзвонив. Потім обмінялися поштою і аською, потім додали один одного в друзі в однокласники. Причому профілі наші були однаково порожні, за винятком єдиного друга. Rep_3
Он жив в іншому місті. І голос його був такий же сумний, як і мій. Напевно, це і привернуло мою увагу. Я розповіла йому свою історію. Він обіцяв коли-небудь розповісти свою. Наше спілкування було таким легким. Я ніби заново починала жити. Rep_3
Я знала тільки, що його звуть Олег. Він знав про мене все. Навіть адреса і розмір одягу. Він обіцяв приїхати, але поки не виходило. Справи. Rep_3
Я змінилася. Нова зачіска, новий стиль в одязі, нова машина. Старої залишилася тільки смуток в очах, неминаючий смуток. Я відчувала, як на мене озираються молоді люди. І в їх погляді читалося жаль: така красива і така сумна. Rep_3
-Така красива і така сумна. Rep_3
Что це? Мій внутрішній голос? Чому він чоловічий, з такою характерною хрипотою, я впізнаю його, це він ... Олег. Rep_3
Сама не помітила, як підійшла до будинку. А тут він. Варто, недбало притулившись до новенького Порше. Оглянула. Симпатичний, навіть більше того. Добре складний, зі смаком одягнений. Ось тепер я бачу того, з ким спілкувалася протягом шести місяців. Rep_3
Я відчувала, як на мене озираються молоді люди. І в їх погляді читалося жаль: така гарна і така сумна. Rep_3
-Привіт. Rep_1 - Привіт. Rep_3
Странно. А сказати-то й нічого. Незручно якось. Пауза затягується. Стільки говорити про все і тут мовчати. Rep_3
-Пішли в будинок. Чаєм напою. Rep_3
Попілі чаю. Обмінялися стандартними фразами. Rep_3
Оказивается, йому 28 років, живе в Санкт-Петербурзі, у нього своя фірма і кішка, теж своя. А потім він вирішив розповісти все-таки свою сумну історію. У нього була дівчина, їй було 19, йому 21. Вона сказала, що чекає дитину, а він злякався. Пішов. А дівчина намагалася накласти на себе руки. Її врятували, а дитини немає. Rep_3
Она прислала йому смс: «Я ніколи тебе не пробачу. Бажаю тобі залишитися самотнім і нікому не потрібним ». Це було 7 років тому. З тих пір він один, з головою поринув у роботу, завів кота. Rep_3
Мне нічого сказати. Я йду в кімнату. Минуло кілька годин. Rep_1 Включила ноут. Він у мережі. Rep_3
-Не спиться?
- Щось не дуже. На новому місці важко звикнути. Rep_1 - Зрозуміло. Мені теж не спиться. Думки заважають. Ніби все повторюється. Rep_1 - А може, це доля?
- Можливо ... Двері не замкнені, можеш зайти. Rep_3
Пользователь Олег відключений. Rep_1 Стукіт у двері .. . Rep_3