Метро.
Середа, 06 жовтня 2010, 00:59 Останнє оновлення на Середа, 06 жовтня 2010, 00:59
Лондонський транзит. Сегодня приснився Він. Не так, щоб з особою, або ще що, немає. Посмішка хіба ... люблю таку. Мобільнік. Пропущені виклики, «вам залишено ...», Олег: - Леся, подзвони ... Лондонський транзит.
Сегодня приснився Він.
Не так, щоб з особою, або ще що, немає. Посмішка хіба ... люблю таку.
Мобільнік. Пропущені виклики, «вам залишено ...», Олег:
- Леся, подзвони ... Подзвони відразу, прокинься і подзвони, чуєш? .. Я. .. прости, Леся, я був не правий. Що хочеш? .. Мерібель? .. Зельден? .. Я тут полювання доглянув, з Нома виїжджати, на ведмедів ... це в Гренландії, здається ... чула?
Олег ... Боже мій, що ще треба?! Куди я біжу? .. Тридцятник на носі, а туди ж, перебираю ... Олег, ну це ж все, ну просто ... скажи «так», і все - не життя, а тільки море і ти, на глісері флайбрідж! .. Ну?! Rep_3
Отбросіла ковдру - ні! .. Бути утриманка?! Ніколи! .. Не мій це флайбрідж. І усмішка в нього не така. Rep_3
-Ти ... прокидайся давай, через дві години щоб як штик! .. Ти не розумієш. Нафта папка качає. Синку наш - старший, спадкоємець він. Rep_3
Мобільнік, знову .. . Rep_3
-Так. Rep_1 - Значить дивись, - Іванич, як завжди, без передмов, - я дізнався. Звуть Абдель Рахман ібн Фаттах, тридцять п'ять років ... не одружений, до речі. З Фаттіхов, тих самих, так що ... Там всього неміряно, папка його в оливкових гаях весь, сімейне у них. Не рахуючи шейха в прямому родинному зв'язку, донька там в гаремі у шейха, чи що ... може, навпаки, я не зрозумів, але сказали - у родинних стосунках. Вловлюєш?
- Так, - мерзлякувато ... шовк м'яко торкнув тіло.
- Ти ... прокидайся давай, через дві години щоб як штик! .. Ти не розумієш. Нафта папка качає. Синку наш - старший, спадкоємець він. Народився вже в Лондоні, Кембридж, ембіей, все-таке ... Йому без нас ніяк - тато не зрозуміє. Розумієш?
- Ні, - я скинула халат, душ ... вода тепло торкнулася плечей.
-За що я тобі плачу? - Іванич досить хмикнув. - Йому перед папкою здатися треба ... сказали, скрізь хлопець вклався, все у нього brilliant, нудно стало ... хоче Росію, для комплекту. Ринок у нас, говорить, зростає, встигнути, значить, хоче, - Іванич розсміявся. - Загалом, дивися ... твій шанс. Впарити йому так, щоб він розтікся ... Ти мене слухаєш?
- Звичайно, Федір Іванович, хіба я підводила? - Виходжу з душу - вода плавно вичерпується, дзеркало ... а я ще нічого. - Усе буде на вищому рівні, не хвилюйтеся. Просто довіртеся, я все зроблю. Rep_1 - Ну, ось і славно. Я тобі фотку його послав, подивися. Обов'язково! .. - Трубка замовкла, я взялася за креми. Rep_3
Капучіно ... в роті зайнялося молочної солодкістю, крапля впала на буклет, плямою, серветка - букви змастили. Нічого ... буклетів багато.
Я пробігла рядками, перегорнула: графіки, таблиці ... Криві - вгору, все totals - в плюсі ... куди ж подінешся, Багатенький ти наш? .. Хіба можна відмовитися: окупність - рік! .. Вкладення? .. Та що тобі сто мільйонів? .. При твоєму-то шейха?! Нікуди ти, милий, від мене не дінешся .. . Rep_3
Я закрила буклет. Флешки, так ... що ще? .. Фотку не подивилася! .. а ... гаразд. Що на неї дивитися, скоро і так побачу ... Пора! Залишився годину - тільки доїхати. Rep_3
Я глянула на годинник - тридцять хвилин. Залишалося півгодини, хоч умри. Не зрозуміють ... Заради цієї презентації люди з Лондона летіли, а я?. . Rep_3
Ліфт ділінькнул передзвоном, консьєрж шанобливо кивнув:
- підморозило ... - Він проводив мене до машини, - пробки. Rep_3
-Чи нам звикати? - Я натиснула на кнопку - салон ровера заграв ласкавими відливами, приладова дошка замерехтіли зеленуватими відблисками. Потужний звір під капотом, нечутно мугикаючи, обволок своїм теплим диханням. Rep_3
Консьерж посміхнувся, відступив у глибину паркування, я кивнула, підняла скло. Ворота відчинилися, машина легко взяла пандус. Мить - я вбудувалася в потік. Rep_1 Полянка, міст, Мохова, Тверская .. . Rep_3
Чем ближче до третього, тим частіше ставали: дорога стиснулися міріадами машин. Я глянула на годинник - тридцять хвилин. Залишалося півгодини, хоч умри. Не зрозуміють ... Заради цієї презентації люди з Лондона летіли, а я?. . Rep_3
Полчаса. До Міжнародної якраз ... Якщо від Білоруської до Київської, там пересадка .. . Rep_1 Я подала до тротуару, притиснулася, про всяк випадок включила аварійку. Хоча все одно заберуть ... та ну й нехай! Чи не це сьогодні головне. Rep_3
Белорусская ... боже! Як же давно я тут не була. Років десять - усе так само ... Ті ж ескалатори, ті ж потяга, ті ж сірі обличчя. Rep_3
Електрічка з ревом вирвалася з тунелю, курний вітер розтріпав волосся - я увійшла, міцніше притиснула сумочку. Rep_3
Несколько виснажливих хвилин: гуркіт коліс, затхлі протяги вагона ... все! Київська. Слава Богу! Rep_3
Вишла, йду ... щось промайнуло праворуч, таке, чого тут не може бути, я озирнулася - дивно .. . Rep_3
У стіни - два омонівці, в камуфляжі, з кийками. Притиснули хлопця років тридцяти, араба, може, турка. Притиснули вміло: один прикрив так, ненароком начебто, другий же вправно шарив, обмацував кишені. Rep_3
«Араб» не противився, він якось винувато посміхався, розгублено, чи що ... дивився по сторонах, ніби не розумів, що відбувається. Пальто від Valentino, черевики ... не я буду, якщо це не John Lobb! У годиннику блиснули камінчики, запонки, костюм теж ... та цей хлопець «важила» більше, ніж зарплата омонівців за все життя!
«Араб» не противився, він якось винувато посміхався, розгублено, чи що ... дивився по сторонах, ніби не розумів, що відбувається.
Подхожу.
- Стій спокійно ... - Хрипко рикає в синюватому камуфляжі, - не смикатися, сказав! Rep_3
«Араб» підняв руки, немов би здавався на милість, зніяковіло бурмоче:
- Wait, sir ... easier, wait ... I'm .. . Rep_1 - Мовчи, бля!. . Rep_1 - Problems? - Я встала за спиною омонівців, вони разом обернулись. Rep_3
«Араб» виглянув з-за плечистого бійця:
- Ya ... - Збентежено посміхнувся. Rep_1 Що за усмішка! .. Дежавю: я знаю цю посмішку .. . Rep_3
-Ідіть, - буркнув камуфляж, - ідіть, будь ласка ... йдіть! - ОМОНівець спробував взяти мене під лікоть - я відступила назад. Rep_1 - Ви знаєте, хто це?! - Сказала голосно. Rep_3
Бойци перезирнулися. Rep_1 - Іди, - відповів один, взявся за палицю, - а то .. . Rep_1 - Це пан Абдель Рахман ібн Фаттах, почесний гість п'ятнадцятий інвестиційного форуму «Близький Схід - Росія». До речі, запрошений на вечерю до голови уряду ... Ви знаєте, хто у нас голова уряду?! Rep_3
Омоновци знову перезирнулися, «араб» поглядав то на мене, а то - на бійців. Rep_3
-Так жене вона! - Підступив до мене з палицею. - А ну вали нах!. . Rep_1 - погоні ти, - прошипіла я, - на общаку ... зрозумів?!
- Че? - Відсахнувся ОМОНівець. Rep_1 - У нього ніяких документів, - зазначив другий на «араба». Rep_1 - Що не таджик, сумнівів немає?
- Ну так, - знітилися бійці, - не таджик ... ті по-іншому тріщать. А от щодо форуму .. . Rep_1 - Перевірити хочеш? - Тепер приступила я. Rep_3
Веду наверх, а він все поправляє і осмикує: пом'яли в електричці, та братика в камуфляжах покопалася ... звідки він тут такий?
«плямистий» понаглее почухав потилицю, глянув злобно. Другий підштовхнув:
- Ходімо ... - Пішли. Rep_3
«Араб» опустив руки. Rep_1 - Oh! .. Thanks. Thanks a lot. Rep_3
Я придивилася: ніс точений, очі карі ... що за красень!
На годинник - спізнилася! Блін ... справжній Фаттах вже чекає, а я - тут, з цим! .. Куди, питаю, - на ескалатор показує. Rep_1 - What's the station, where to? - Кажу. Rep_1 Відповідає - на вулицю, таксі хоче. Rep_3
Ладно. Таксі так таксі, все одно спізнилася, та й ... не знаю. Омонівці-то далеко не відійшли, хто знає, що там у них на думці? .. . Rep_3
Веду наверх, а він все поправляє і осмикує: пом'яли в електричці, та братика в камуфляжах покопалася ... звідки він тут такий?
Сажаю в таксі, наостанок стискає мені руку:
- Thanks, - каже, - you are so ... brave. - Візитку б йому дати!. . Rep_3
Но «араб» не забарився:
- See you soon! - І все. Rep_3
Таксі зрушила, я залишилася, сумно. Побачимося ... Де ж я тебе тепер побачу? Rep_3
Что-то Іванич не дзвонить, набираю:
- Ні арабів! - Чортихнувся шеф. - У пробці застрягли, кажуть! Ти-то де?! Rep_3
Я повернулася в підземку, через двадцять хвилин була вже на місці. Минуло ще дві години, перш ніж приїхала арабська делегація. Rep_3
Входят. Попереду - помічники, за ними ... У мене закрутилася голова ... «Араб»! Той самий. Свіжий весь, з голочки - все переодягнув!
Входят. Попереду - помічники, за ними .. . Rep_1 У мене закрутилася голова .. . Rep_1 «Араб»! Той самий. Свіжий весь, з голочки - все переодягнув!
На мене дивиться, підходить до першої, посміхається:
- Sorry, I escaped ... - Зніяковіло, - hate to be in troubles. Rep_3
Позвоніл через тиждень. Rep_1 Через місяць була вже в Лондоні. Rep_1 - Що ти робив у метро? - Запитала у перший же раз. Rep_1 - Їхав. Пробки, запізнювався ... а що? У Лондоні я часто так роблю, - посміхнувся .. . Rep_1 Люблю, коли він посміхається. Rep_3