Королевішна.
Середа, 06 жовтня 2010, 00:58 Останнє оновлення на Середа, 06 жовтня 2010, 00:58
Інзіхор Молодший ридав в три струмки, гублячи сльози на тремтячі коліна. На ньому був його улюблений оксамитовий кафтанчік, синій з срібною ниткою, але навіть ця обставина не могло додати йом
Інзіхор Молодший ридав в три струмки, гублячи сльози на тремтячі коліна. На ньому був його улюблений оксамитовий кафтанчік, синій з срібною ниткою, але навіть ця обставина не могло додати йому хоч краплю гарного настрою. Rep_3
Ето все вона! Вона! Вона! Вона і тільки вона винна у всіх його пригоди ... Інзі сидів на сходинках перед власними королівськими покоями, не бажаючи входити всередину. У покоях відпочивала ненависна королевішна ... Та, що посміла затьмарити його, стерши маленькою ручкою образ Інзіхора Молодшого із сторінок історії Усмунтіі. Rep_3
Неудавшійся король просидів під дверима годину або навіть більше, слухаючи її мову. Королевішна віщала з балкона - голосно, владно, переконливо, кидаючи гарні, ладні слова разом зі здобними маковими шумочкамі - улюбленими ласощами жителів Усмунтіі. Rep_3
Королевішна віщала з балкона - голосно, владно, переконливо, кидаючи гарні, ладні слова разом зі здобними маковими шумочкамі .. . Rep_3
ХХХ
-Ти ревнуєш мене до них? - Запитала Лоліша, ласкаво мнучи Інзі за чуба, самотньо підноситься над лисою маківкою. Інзі здалося, що дружина звертається з його Високістю, як з якимось там молочним телям, який повинен мукати від радості, що вона зволила доторкнутися до нього своїми королівськими пальчиками. Rep_3
Король мовчав, хоча зсередини він весь тремтів, ніби п'яна струна живої Кандорский скрипки, здригаючись від люті. Як можна бути такою дурною? Він ревнував не її до них, а їх до неї ...
Черная, як бунгульскій вугілля, заздрість, спалювала короля, перетворюючи його і без того слабеньку душонка в жменьку марного попелу. Rep_3
Інзі жадав її, королевішни, зникнення. От би раз - і немає її ... Таке може бути цілком, наприклад, у випадку її раптової кончини ... Тоді він зможе знову повернутися до правління своєю країною. Буде непросто. Адже він від природи сором'язлива, не сильний в політиці та військовій справі ... Але він впорається. Вони полюблять його, навіть якщо йому доведеться вдатися до гіпнотичної магії ...
Жена не повинна більше правити його країною! Не повинна! Не повинна! Rep_3
ХХХ
Інзі непомітно прокрався у вітальню і звідти на кухню. Він ледь не розбудив куховарку Маркешку, перекинувши якусь кочергу. Маркешка спала на топчанчіке, смикаючи уві сні товстої ногою. Її сон був неспокійний. Вона щось бурмотіла собі під ніс, періодично фиркала, потішно морщила грушоподібний ніс. Rep_3
Яд був готовий. Інзі довелося добряче постаратися, щоб його роздобути. Не обійшлося без допомоги Аргуса. Чорнокнижник Аргус, він же потомствений травник, за триста усмунтскіх золотих підготував вбивчий збір із самих поганих рослин, які йому тільки вдалося розшукати на багнистих усмунтскіх болотах. Rep_3
Лоліша вранці пила чай з медом і сушеними пелюстками гуліі - кидала в свою чашку декілька сушених квіточок. У гуліі гіркий присмак, так що фатальна «добавочка» Інзі не повинна була бути помічена. Недовго думаючи, Інзі кинув свою отруту в баночку з гуліей, гарненько перемішав і поспішив геть з кухні. Rep_3
Інзі непомітно прокрався у вітальню і звідти на кухню. Він ледь не розбудив куховарку Маркешку, перекинувши якусь кочергу. Rep_3
ХХХ
-Інзюш, мені все здається, що наші відносини охололи. Ти розлюбив мене? Rep_3
Лоліша звучала сумно і трохи схвильовано. Не дочекавшись відповіді, вона потягнулася до Інзі за поцілунком. Той ледве стримався, щоб не смикнути вбік. Rep_3
-Може, чайку? - Запропонував він. Його голос зрадливо затремтів. Rep_1 - Не ... - Простягнула королевішна, позіхаючи. - Чай бадьорить. Я хочу трохи поніжитися. Полінуватися ... А давай-ка приймемо ванну? Разом. Як тоді, в нашу з тобою «медову» тиждень ...
Лоліша встала з ліжка, скинула пеньюар, оголивши своє тіло, біле і злегка повненьке. Вона підійшла до дзеркала, посміхнулася сама собі, розпушивши рукою негусті, але дуже яскраві соковито руде волосся. Rep_3
«Треба ж, - задумався Інзі. - Не красуня, але так самовпевнена, що мимоволі починаєш захоплюватися нею ... »
Лоліша підійшла до великого чану з гарячою водою. Забралася в нього по тоненькій срібною драбинці. Rep_3
-Іди до мене, мій чоловік, - сказала вона, млосно поглядаючи в бік Інзі. Rep_3
Король змусив себе піднятися з ліжка. Він поплентався до Лоліше, подумки лаючи дружину, на чому світ стоїть. Видерся на самий край чана і відразу став схожий на дурного курку, влаштувався на нічліг. Rep_3
-Ну, що ти так сидиш? Залазь до мене, дураша ... - Сказала Лоліша грайливо. Її завжди бавила ця манера чоловіка сидіти ось так на краю чана в «позі орла». Rep_3
Інзі пристрасть як захотілося придушити свою обридлу дружину. Прийняття ванни ніяк не входило в його ранкові плани. Тільки рясне чаювання і більше нічого ... Але ні в якому разі не можна було видавати себе, а то раптом Лоліша засмутиться, почне супиться, кривлятися і відмовиться від чаювання .. . Rep_3
-Не ... - Простягнула королевішна, позіхаючи. - Чай бадьорить. Я хочу трохи поніжитися. Полінуватися ... А давай-ка приймемо ванну? Rep_3
Інзі щось крякнув собі під ніс і плюхнувся в чан - бризки полетіли на всі боки. Rep_1 Лоліша дзвінко розсміялася. Rep_3
-Ти нахлебчеться, дураша! - Сказала вона, обережно витягаючи Інзі з води прямо за чуприну. Rep_1 - Вже нахлебался, - буркнув Інзі, відпльовуючись. - Що це за погань тут плаває в такому достатку? Rep_3
Король поморщився, гидливо струшуючи з себе якусь мокру лушпиння. Rep_3
-Так це мої улюбленіше гуліі, - сказала Лоліша, закручуючи розпущене волосся в пучок. - Меркушов-витівниця здогадалася кинути для запаху ... Тобі що, не подобається?
- Подобається ... - промимрив Інзі, бліднучи.